HUT & HELL

To av landets fremste låtskrivere og formidlere, William Hut og Thom Hell, samarbeider for aller første gang!

 

Hut & Hell står begge støtt på egne ben og har på hver sin kant imponerende karrierer å vise til. Til høsten slår de to seg imidlertid sammen for å tilby noe helt unikt! Publikum over hele landet vil kunne oppleve to fremragende musikere, som sammen lover en konsertopplevelse som er både nær og personlig, humoristisk og melankolsk.

De nye artistkompisene presenterer begge sine musikalske karrierer med et personlig låtsett på 30 min hver hvor de spiller sine mest kjente låter, sine personlige favoritter og publikumsfavoritter. Sammen vil de fremføre noen av hverandres låter, samt et utvalg låter hvor Hut & Hell tolker noen av sine musikalske inspirasjonskilder opp igjennom årene. Gjør deg klar til halvannen time med purt overskudd og spilleglede fra to av landets fremste stemningsskapere!

 

William Hut

For mange er William Hut mest kjent for sitt suksess album ”Nightfall”. Med låter som ”Take It Easy” og ”You Might Thrill Me” gjorde han det sterkt på norsk radio. Take It Easy lå hele 29 uker på VG listen topp 20. Han har også en lang karriere bak seg som vokalist og frontfigur i bandet Poor Rich Ones som i sin tid ga ut fire album og turnerte flittig i USA, Tyskland og England. Han har blitt nominert til Spellemannsprisen fem ganger, og vunnet den gjeve prisen en gang sammen med bandet Poor Rich Ones for albumet ”From The Makers Of Ozium”.

http://www.williamhut.com/

https://itunes.apple.com/no/artist/william-hut/id77162929?l=nb

https://youtube.com/user/williamhutofficial

Thom Hell

Sanger, produsent og låtskriver Thom Hell har tidligere gitt ut syv album, mottatt 3 Spellemannpriser og sjarmert hele Norge i«Hver gang vi møtes» (TV2, 2015). Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Minor Majority og Jonas Alaska.

http://www.thomhell.com/

Sjekk ut Hut & Hell på iTunes eller Spotify.