HOWLIN SUN

Vi er stolte over å kunne lansere det første bandet som er klart for Rekordfestivalen 2017!

 

Howlin’ Sun – endelig et nytt ekte rockeband fra Bergen! De er kjent for rå og frekke liveshow, der elementer fra den britiske 60-tallsbluesen blandes med det beste fra gitardreven rock. Vi gleder oss enormt til de inntar scenen på Hegni under Rekordfestivalen 2017!

Vokalist Tor Erik kan gi en gjenklang av avdøde legender, men også av moderne amerikanske blues- og rockevokalister. Det er alt for lenge siden sist Norge har hørt eller sett noe lignende, og Howlin’ Sun legger alle rykter om at det står dårlig til med rocken helt døde.

 

«Dette var Litt Av Et Show! Endelig et band som lever rockeklisjeen, som eier scenen og publikum så til de grader. Howlin’ Sun spiller tung, bluesbasert syttitallsrock, og det svinger, for å si det mildt. Og gitarsoloene. Herregud, for noen gitarsoloer» sa Magasinet Stoff sin anmelder bandets konsert på Vill Vill Vest.

 

Daglig leder av den anerkjente platebutikken Apollon Bergen har sagt følgende om bandet “Denne type rockeband kan lett bli generiske, men Howlin’ Sun har den udefinerbare faktoren som gjør at de stikker seg litt ut fra de andre i sjangeren.”.

 

Sjekk ut howlin sun på iTunes eller Spotify.